Dobrodošli pri Strletovih!

Dobrodošli pri Strletovih!

Dobrodošli pri Strletovih!

Tako, naša spletna stran je končno ugledala luč sveta! Hvaljen Jezus (No, hvaljena Maja, ki jo, čisto mimogrede, najdete na www.mod.si)!

Z našo razigrano spletno stranjo želimo širni Sloveniji ponesti glas o nas in naših izdelkih, s pripadajočim blogom pa z vami podeliti še kakšen preprost kuharski recept, kmetijski nasvet ali preprosto izliti svojo dušo in srce na »papir«.

Da ste nas obiskali preko spleta je verjetno v veliki meri kriv naš TaStrletov sladoled. Juhu! Verjetno ste ob tem opazili, da pri nas najdete še druge izdelke s kmetije in da je med drugim v pripravljanju še en projekt. Ja, Mleko in kruh! To bo še ena luštna Strletova zgodba, kombinacija kavarnice in trgovine. Se že veselimo!

Srčno si želimo vašega obiska, tako stvarnega kot virtualnega.

Pozdravček z Ljubljanskega barja!

Špela

P.s.- Kateri okus sladoleda najbolj pogrešate v naši ponudbi? Prvi trije, ki se »pofočkate« z odgovorom pod blog zapis, prejmete enega velikega TaStrletovega po izbiri. 😉 Juhu!

8 komentarjev
 • Saša
  Objavljeno 00:10h, 26 julija Odgovori

  najprej v imenu vseh moih brbončic, najlepša hvala za vaše sladolede! trenutno so čisto nemirne, ker zdajle, ko sem brala o posebnih okusih, kar ne morem vrjet, da nisem še sprobala kisle smetane s skutno-pehtranovim biskvitom, al pa Strlečatele! sem mela takšen nedoločljiv občutek zadnje čase, da mojemu življenju nekaj manjka, zdej mi je jasno, kaj:)

  ps: krasna spletna stran in komaj čakam na kavarnico!

  • Špela
   Objavljeno 07:09h, 26 julija Odgovori

   Pozdravljena, Saša!

   Nas veseli, da vam je spletna stran všeč! Strlečatela in kisla smetana sta, roko na srce, (pre)redko v ponudbi, ampak tokrat ju bo pa res potrebno izdelati na zalogo. ???? Javite se nam na info@strletova-kmetija.si ali 051300454, da se dogovorimo glede prevzema oziroma dostave izbranega TaStrletovega. Juhu!

   Želim vam lep dan! Špela

 • Saša
  Objavljeno 00:13h, 26 julija Odgovori

  najprej najlepša hvala za vaše sladolede v imenu vseh mojih brbončic! trenutno so čisto vznemirjene, ker sem ravnokar prebrala in ugotovila, da še nisem sprobala tistega s skutino pehtranovim biskvitom, niti Strlečatele. Bo treba nekaj ukrenit v tej smeri:)

  sicer pa krasna spletna stran in komaj čakam kavarnico!

 • Davorina
  Objavljeno 06:40h, 26 julija Odgovori

  Čokolada, arašidi in karamela – kot Snikers čokolada.

  • Špela
   Objavljeno 07:13h, 26 julija Odgovori

   Pozdravljena, Davorina!

   V naši skrinji lahko najdete enega sličnega, izdelanega na osnovi hrustljavega arašidovega masla s koščki Snickersa. ???? Javite se nam na info@strletova-kmetija.si ali 051300454, da se dogovorimo glede prevzema oziroma dostave izbranega TaStrletovega! Juhu!

   Želim vam nadvse lep dan! Špela

 • Mira
  Objavljeno 08:39h, 26 julija Odgovori

  Joj, zelo luštna spletna stran! Okusi oz. izbira je mega!
  Morda še kakšen limonin okus, nekaj “svežega”, namreč sama imam zelo rada kombinacijo vanilija-limona.

  • Špela
   Objavljeno 08:52h, 26 julija Odgovori

   Pozdravljena, Mira!

   V načrtu imamo limonin “cheese cake” z bezgom. Bo sprejemljivo? ???? Prosim, da se nam javite na info@strletova-kmetija.si ali 051300454, da se dogovorimo glede prevzema oziroma dostave izbranega TaStrletovega! Limoninega še ne bo, bo pa kateri drugi! ❤️

   Lep dan še naprej! Špela

 • Elvira
  Objavljeno 17:58h, 27 maja Odgovori

  Pozdravljeni,

  ravnokar sem “naletela” na ta vaš sladoled in kar sline so se mi pocedile. A kaj, ko se iz totega Maribora. Nisem zasledila, da se pri nas dobi kje za kupiti.

  Lep popoldan, Elvira

Napiši komentar